13 Kasım
2017
Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı

Gıda Sektöründe Bitkisel Ürünler Alanında Meslek Haritası Çalıştayı Gerçekleştirildi



Gıda sektöründe bitkisel ürünler alanında meslek standardı hazırlama çalışmalarına temel teşkil edecek meslek haritasının hazırlanması amacıyla ilgili kamu kurumlarının, meslek kuruluşlarının, sektör temsilcilerinin ve gıda sektör komitesi üyelerinin katılımı ile 09 Kasım 2017 tarihinde Kurumumuzda “Gıda Sektörü Bitkisel Ürünler Alanı Meslek Haritası Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Çalıştay açılışında Kurumumuz Meslek Standartları Dairesi Başkanı Yaprak AKÇAY ZİLELİ tarafından katılımcılara Ulusal Yeterlilik Sistemi, Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun amacı, yapısı, görevleri ve gıda sektöründe bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Meslek haritalama çalışmasının amaç ve yöntemi konusunda katılımcılar Moderatör Hayrünisa SALDIROĞLU tarafından bilgilendirildikten sonra çalıştayın ikinci kısmına geçildi. İkinci kısımda bitkisel ürünlerin tedariği, işlenmesi ve teknolojik uygulamaları süreçlerini kapsayan haritalama çalışması yapıldı. 

13.11.2017

13.11.2017-2

13.11.2017-3

13.11.2017